Loopbaanbegeleiding voor volwassenen
Kerntalentenanalyse - Wie ben je écht ?

Loopbaanbegeleiding voor volwassenen - Plezier in Talent, Essen
"Greet is iemand die van aanpakken weet. Ze dompelt zich mee onder in jouw leefwereld en in wie jij bent, om zo samen te komen tot wat voor jou écht belangrijk is. Een heel boeiende ervaring!"
Leen N. uit Kalmthout

Omwille van de grote kracht van de KernTalentenanalyse integreren we deze methode in de loopbaanbegeleiding. Voor deze loopbaancoaching met de KernTalentenanalyse kan je gebruik maken van de loopbaancheques.


Inzicht in je KernTalenten

Wat als je voor een toekomstbepalende keuze komt te staan? Niet gemakkelijk om duurzame keuzes te maken tenzij je inzicht hebt in je meest fundamentele eigenschappen die we KernTalenten noemen. Wanneer je hier een goed zicht op hebt worden keuzes gemakkelijker om te nemen. De KernTalentenanalyse is als het ware dé richtingaangever, het kompas om de juiste weg te volgen.

Ken je eigen ik – de blauwdruk van je persoonlijkheid

De combinaties van je KernTalenten zijn de blauwdruk van je persoonlijkheid. Ze laten zien wie je écht bent. We vertrekken vanuit een vragenlijst. Deze brengt je terug naar je kindertijd.

  • Met welk speelgoed heb je graag gespeeld?
  • Welke activiteiten vond je leuk?
  • Welke interesses had je als kind?

Een leuke en plezante zoektocht om je ware aard te leren kennen want vanuit deze vragenlijst kunnen we je 23 verschillende KernTalenten ontdekken. Deze KernTalentenconstellatie (combinatie van de 23 KernTalenten) zeggen alles over ‘je zijn’, wat je zal kunnen mits opleiding en oefening en wat je echt graag zou willen: wat je drijfveren zijn. Danielle Krekels, grondlegger van deze methode, ontdekte hoe veelzeggend de kinderactiviteiten waren bij ingenieurs die ze beroepsmatig screende.

Haar nieuwsgierigheid was geprikkeld en werd haar levenswerk. Na 15 jaar minutieus onderzoek staat de KernTalentenmethode op punt. Vanuit deze analyse kunnen we je loopbaan de juiste richting geven.

Met loopbaancheques ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding voor €40